top of page

nov. 05., P

|

Genfi Magyar Kulturális Központ

Magyar filmklub: Válogatás a 7. Kulturális filmek fesztiválja alkotásaiból

***Hozzájárulás: CHF10.- ***A filmversenyen azok a Kárpát-medencében és a diaszpórában készült rövidportréfilmek versenyeztek, amelyek olyan embereket mutattak be, akik az adott helyi magyar közösségben őrzik, védik és továbbviszik a magyar kultúra értékeit, azok nemzeterősítő szerepét.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Magyar filmklub: Válogatás a 7. Kulturális filmek fesztiválja alkotásaiból

Időpont és helyszín /Time&Loc

2021. nov. 05. 20:30

Genfi Magyar Kulturális Központ, Chemin du Ruisseau 36, 1216 Genève, Switzerland

Az eseményről / About

╔═══════════════════════

Válogatás a 7. Kulturálsi Filmek Fesztiválja alkotásaiból

╠A fesztiválról: A filmversenyen azok a Kárpát-medencében és a diaszpórában készült rövidportréfilmek versenyeztek, amelyek olyan embereket mutattak be, akik az adott helyi magyar közösségben őrzik, védik és továbbviszik a magyar kultúra értékeit, azok nemzeterősítő szerepét.

╠A rendezvény egyik fontos célja, hogy a magyar nemzeti kultúra megvédése egyúttal az egész európai kontinens civilizációját, kultúráját védje.

╠ 🔖Hozzájárulás a filmklub működéséhez: CHF10.-

╚═══════════════════════

A svájci egészségügyi és higiéniai követelményeket és javaslatokat figyelembe véve, a Központ eseményein kérünk: - érkezéskor mutasd fel svájci vagy EU-s Covid igazolványod

Mi minden rendezvény előtt lefertőtlenítjük termünk, folyamatosan szellőztetünk, kézfertőtlenítőt biztosítunk. Amennyiben Covid tüneteket tapasztalsz magadon, kérjük, inkább válaszd a pihenést és konzultálj háziorvosoddal.

---------------------------------------------

A Genfi Magyar Kulturális Központ által szervezett események fotónyilvánosak. Ennek értelmében a résztvevőkről kép- és videófelvétel készülhet, amelyeket közzétehetünk a GMKK online illetve nyomtatott kommunikációs felületein.

Jegyek / Tickets

Ár

Mennyiség

Összesen

 • Filmklub hozzájárulás

  10,00 CHF

  Filmvetítés / Movie screening

  10,00 CHF

  0

  0,00 CHF

Összesen

0,00 CHF

Esemény megosztása

bottom of page