top of page

márc. 18., P

|

Genfi Magyar Kulturális Központ

KreaKtív AKVARELL :: Képzőművészeti műhely felnőtteknek

Márciusban folytatjuk képzőművészeti műhelyünk! ***Szeretettel várjuk az alkotó kedvű felnőtteket! ***A szakkör mindenki részére szól, előzetes képzőművészeti tapasztalat nem szükséges. 🔖 Hozzájárulás: 35 CHF ***Jelentkezési határidő: március 17., csütörtök éjfél

Szeretettel várunk!
Vissza a kezdőlapra
KreaKtív AKVARELL :: Képzőművészeti műhely felnőtteknek

Időpont és helyszín /Time&Loc

2022. márc. 18. 19:00 – 21:00

Genfi Magyar Kulturális Központ, Chemin du Ruisseau 36, 1216 Cointrin, Genf, Svájc

Az eseményről / About

Márciusban folytatjuk képzőművészeti műhelyünk, ahova szeretettel várjuk az alkotó kedvű felnőtteket, és ahol közösen kezdhetünk készülődni az előttünk álló ünnepekre!  

Téma: PITYPANG (gyermekláncfű)

Műhelyvezető: Szilágyi Andrea  

A szakkör mindenki részére szól, előzetes képzőművészeti tapasztalat nem szükséges. 

🔖 Hozzájárulás: 35 CHF 

📧 Jelentkezni, a linkre kattintva https://bit.ly/3COfhL7, az online jelentkezési lap kitöltésével lehet márc. 17. csütörtök éjfélig.

A havi rendszerességű foglalkozáson minden alkalommal egy képzőművészeti technika kerül bemutatásra, az adott témában jártas művész segítségével. A rendezvény házigazdasszonya Sándor Gabriella. 

Bővebb információért, kérjük, lépj kapcsolatba Sándor Gabriellával a 078 879 03 63-as telefonszámon, vagy e-mailben a gabriella.sandor67@gmail.com címen.

------------------------------------------------------

A Genfi Magyar Kulturális Központ által szervezett események fotónyilvánosak. Ennek értelmében a résztvevőkről kép- és videófelvétel készülhet, amelyeket közzétehetünk a GMKK online illetve nyomtatott kommunikációs felületein.

Esemény megosztása

bottom of page