top of page

jún. 04., P

|

Genfi Magyar Kulturális Központ

Irodalmi kávéház : Beszélgetés Szendrey Júlia verseiről és életéről

Beszélgess velünk Szendrey Júlia verseiről és életéről!***A résztvevők száma limitált, kérjük, foglald le helyed a JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével***Kérjük, görgess lejjebb a jelentkezési LINK és BŐVEBB INFORMÁCIÓ eléréséhez!***Az esemény díjmentes.

SZERETETTEL VÁRUNK!
Visszalépés a kezdőlapra
Irodalmi kávéház : Beszélgetés Szendrey Júlia verseiről és életéről

Időpont és helyszín /Time&Loc

2021. jún. 04. 19:00

Genfi Magyar Kulturális Központ, Chemin du Ruisseau 36, 1216 Genève, Switzerland

Az eseményről / About

Jelentkezni IDE ⮞ shorturl.at/oqxR0 kattintva, a JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével lehet. 

Jelentkezési határidő: 2021. június 4. dél

Hozzájárulás az irodalmi kávéház működéséhez: önkéntes adomány

📚 Szendrey Júlia nevét és alakját sok közhely övezi, mint például a „feleségek felesége” toposz vagy a második házassága miatt rávetülő „hűtlenség” bélyege. Itt az ideje, hogy végre ne első férjének, Petőfi Sándornak járulékaként tekintsünk rá, hanem női irodalmunk egyik első, fontos figuráját ismerjük fel benne.  Verseskötete születésének 190., halálának 150. évfordulójára jelent meg. 141 versét tartalmazza, amelyek többsége eddig publikálatlan volt. 

A kötet a linkre kattintva megvásárolható: shorturl.at/qBJL8

📚 Gyimesi Emese Szendrey Júlia kutató blogja a linkre kattintva érhető el: shorturl.at/fARUW

📚 Szendrey Júlia néhány versét a linkre kattintva olvashatod: shorturl.at/asFW0

📚SZENDREY JÚLIA ISMERETLEN NAPLÓJA, LEVELEI ÉS HALÁLOSÁGYÁN TETT VALLOMÁSA a linkre kattintva olvasható: shorturl.at/jmquB

📚 Szendrey Júlia összes verse nálunk igényelhető. Igényléshez küldj üzenetet a genfimagyarkultura@gmail.com e-mail címre

SZERETETTEL VÁRUNK!

A svájci egészségügyi és higiéniai követelményeket és javaslatokat figyelembe véve, a Központ eseményein kérjük: - viselj maszkot, amíg nem foglalod el ülőhelyed - fertőtlenítsd le érkezéskor kezed - töltsd ki a jelenléti adatlapot. Mi minden rendezvény előtt lefertőtlenítjük termünk, folyamatosan szellőztetünk, kézfertőtlenítőt biztosítunk. Amennyiben Covid tüneteket tapasztalsz magadon, kérjük, inkább válaszd a pihenést és konzultálj háziorvosoddal.

------------------------------------------------------

A Genfi Magyar Kulturális Központ által szervezett események fotónyilvánosak. Ennek értelmében a résztvevőkről kép- és videófelvétel készülhet, amelyeket közzétehetünk a GMKK online illetve nyomtatott kommunikációs felületein.

Esemény megosztása

bottom of page