top of page

szept. 17., P

|

Genfi Magyar Kulturális Központ

ÉVADNYITÓ irodalmi kávéház : dedikálás, beszélgetés, állófogadás

Dedikálással egybekötött beszélgetés a genfi magyar írónő, A. Turi Zsuzsa SIVATAGI SZÉL című regényéről. ***Az esemény díjmentes és ONLINE is követhető! ***Részltetkért görgess lejjebb ***Szeretettel várunk szeptember 17-én 19:00 órától!

SZERETETTEL VÁRUNK!
Vissza a kezdőlapra
ÉVADNYITÓ irodalmi kávéház : dedikálás, beszélgetés, állófogadás
ÉVADNYITÓ irodalmi kávéház : dedikálás, beszélgetés, állófogadás

Időpont és helyszín /Time&Loc

2021. szept. 17. 19:00

Genfi Magyar Kulturális Központ, Chemin du Ruisseau 36, 1216 Genève, Switzerland

Az eseményről / About

Az eseményen való ONLINE részvételhez, kérjük, a linkre kattintva töltsd ki az online jelentkezési lapot: shorturl.at/duyCL 

📚 ízelítő a könyv tartalmáról:

Anna, a fiatal színésznő a kilencvenes években, pár hét ismeretség után követi Svájcba új szerelmét, a jóval idősebb Miklóst, így menekülve önző anyjától és pszichés zavarokkal küzdő húgától. Azt gondolja, végre megállapodott és nyugodt, élete lesz, holott igazán csak most kallódik el. Miklós, aki másokkal megnyerő, humoros és kedves, egy idő után hanyagolja feleségét, agresszív lesz és önző. Amikor végre megérti, hogy élete zátonyra futott, Anna Afrikába utazik. Ráébred, hogy ott szeretne élni és másokon segíteni. Egy új szerelem is felbukkan, de vajon túl tudja-e tenni magát kudarcain, tud-e újra bízni valakiben? Be tud-e illeszkedni a fekete földrészen, ha Svájcban nem volt képes? El tudja-e viselni őt új szerelme, aki nem ismeri pontosan a múltját? Anna utazásai közben fokozatosan közelebb kerül a saját lelkéhez. Mauritánia és Szenegál megismerésével egyre inkább saját magát fedezi fel. Az önkeresés regénye ez a mű.

A kötet IDE kattintva megvásárolható webáruházunkban

Az esemény díjmentes, hozzájárulás az irodalmi kávéház működéséhez: önkéntes adomány

SZERETETTEL VÁRUNK!

A svájci egészségügyi és higiéniai követelményeket és javaslatokat figyelembe véve, a Központ eseményein kérjük: 

- viselj maszkot, amíg nem foglalod el ülőhelyed 

- fertőtlenítsd le érkezéskor kezed 

- érkezéskor töltsd ki a jelenléti adatlapot

- érkezéskor mutasd fel svájci vagy EU-s Covid igazolványod

Mi minden rendezvény előtt lefertőtlenítjük termünk, folyamatosan szellőztetünk, kézfertőtlenítőt biztosítunk. Amennyiben Covid tüneteket tapasztalsz magadon, kérjük, inkább válaszd a pihenést és konzultálj háziorvosoddal.

------------------------------------------------------

A Genfi Magyar Kulturális Központ által szervezett események fotónyilvánosak. Ennek értelmében a résztvevőkről kép- és videófelvétel készülhet, amelyeket közzétehetünk a GMKK online illetve nyomtatott kommunikációs felületein.

Esemény megosztása

bottom of page